El tancament d’establiments singulars a Barcelona per la crisi del coronavirus ja ha començat aquest 2020. Un dels locals que ha hagut de baixar la persiana és Dans le Noir?, un pioner restaurant ‘a cegues’ obert fa 12 anys al passeig Picasso, davant la Ciutadella. Els comensals hi menjaven totalment a les fosques, servits per cambrers cecs. Oferia diversos menús tancats a preu fix, amb els que els assistents havien d’endevinar els ingredients dels plats i els vins degustats.

El restaurant formava part d’una cadena fundada el 2003 a França, que manté oberts tres locals permanents a Madrid, París i Londres, espais en hotels i també formats pop-up. A Barcelona va obrir portes el tercer establiment de la marca, que l’1 d’octubre anunciava discretament a la web i a Facebook “el final d’una gran aventura” després de “12 anys fantàstics i un èxit indiscutible”. 

“Lamentablement la crisi internacional i la situació econòmica actual ja no permeten que el projecte sigui viable a Barcelona”, expliquen els responsables en el breu comunicat. Adrecen els clients amb vals regal a usar-los als altres tres restaurants fixes i n’allarga la validesa fins que acabi 2021. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa