Vadegust
La Generalitat amplia en 8.000 euros els ajuts directes a la restauració dels centres comercials

El Departament d’Empresa i Coneixement ha incrementat de 7.000 a 15.000 euros els ajuts directes als locals de restauració situats a l’interior de centres comercials tancats des del passat 7 de gener com a mesura per contenir els contagis de la covid-19. Concretament, es podran beneficiar d’aquest augment els bars, restaurants i cafeteries que ja havien sol·licitat l’ajut en la línia tancada el passat 17 de març, segons ha informat el Departament i publica el Diari Oficial de la Generalitat. Els comerços de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i les botigues de productes no essencials situades en centres, galeries i recintes comercials rebran una aportació de 5.000 euros, tal com estava previst inicialment.

Concretament, la línia estava dotada amb 10 milions d’euros i preveia ajuts de 5.000 euros per a comerços al detall de productes no essencials situats en aquests recintes de més de 400 metres quadrats i de 7.000 euros per als locals de restauració. Ara, la Generalitat ha optat per augmentar fins als 15.000 euros els ajuts per als locals de restauració per ajudar a pal·liar els efectes del tancament d’aquest negocis des de fa tres mesos.

Actualment, aquests ajuts estan en tramitació i l’abonament es farà automàticament al llarg dels propers dies. Els sol·licitants podran comprovar si se’ls ha atorgat a través del tauler electrònic de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa