El 13, 14 i 15 de desembre se celebra la Fira Avícola del Prat, la millor excusa per tastar els dos productes estrella del Prat de Llobregat: el pollastre de Pota Blava i la Carxofa Prat. A més de poder degustar aquests dos productes de proximitat i de gran qualitat, la Fira estarà acompanyada d’activitats culturals i lúdiques.

El Pota Blava

El Pota Blava és una raça única i emblemàtica del Prat del Llobregat, protegida pel segell d’Indicació Geogràfica Protegida. Això es deu a les excel·lents propietats culinàries de la seva carn i el seu intens sabor. A la Fira podràs descobrir com es cria (de manera tradicional, a l’aire lliure i amb una alimentació natural), tastar-lo en tapes o platets i, si t’agrada, comprar-ne per cuinar-lo a casa.

On se celebrarà?

La Fira se celebrarà a l’emblemàtica Granja de La Ricarda, construida a principis del segle XX, la qual cedirà els seus quasi 19.000 m2 per a expositors de tota mena, com són tradicionals productes agrícoles, restauradors, comerciants, emprenedors i emprenedores. A més, al mateix espai es duran a terme activitats infantils i familiars perquè tot visitant pugui gaudir al màxim de l’experiència.

Els horaris

La Fira obrirà les seves portes de 18 a 21h el divendres (13 de desembre) i de 9 a 21h el dissabte i diumenge (14 i 15 de desembre).

Enllaç: Fira Avícola de la Raça Prat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa