Vadegust
La Federació de la Vaca Bruna dels Pirineus subhasta en línia dotze vedells i vaques

La Federació de la Vaca Bruna dels Pirineus (Februpi) va celebrar el passat dilluns la 2a Subhasta telemàtica de vedells i vaques de tres anys i primer part (terçones) a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp. A la subhasta hi van participar 45 ramaders. Dels 23 animals que se subhastaven se’n van vendre 12. La subhasta constava de 18 vedells del Centre de Testatge de Bellestar, amb un preu mínims de sortida a partir de 1.200 euros i se’n van vendre set. Les cinc vaques es van vendre per damunt del seu preu mínim. La millor de les terçones es va comprar per 2.000 euros. L’èxit de la iniciativa ha confirmat que aquesta fòrmula haurà d’acompanyar sempre a partir d’ara, a la presencial, quan aquesta sigui possible.

Els 18 vedells eren del Centre de Testatge de Bellestar, procedents de diferents ramaderies de l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Ripollès, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran.

Prèviament a la subhasta s’havia enviat als ramaders, a través del correu electrònic i de missatgeria mòbil, un dossier amb la fitxa tècnica, fotografies i vídeos dels animals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa