Vadegust
La cuinera amb més estrelles del món, al Festival de San Sebastián

La premier de “Free Way”, el documental de Carme Ruscalleda i el seu fill Raül Balam, serà el proper 24 de setembre al Festival de San Sebastián que, tot i adaptar l’edició d’enguany als requeriments sanitaris establerts per la Covid-19, se celebrarà del 18 al 26 de setembre a Donosti.

Es tracta d’un film d’Àngel Parra, produït per Pedro Peira (Festimania). En el documental, el xef Raül Balam, que actualment està al capdavant d’un restaurant amb dues estrelles Michelin, segueix els passos del seu referent en el sector i que, a més, és la seva mare: Carme Ruscalleda, una de les millors xefs del món.

La figura de la Carme Ruscalleda està lligada, sens dubte, a la posada en valor dels productes de proximitat. És per aquest motiu que la Denominació d’Origen Catalunya col·labora amb el documental produït per Festimania i protagonitzat per una de les principals figures de l’alta cuina, i la dona cuinera amb més estrelles del món.

Es tracta d’un documental de gran projecció, ja que la distribució prevista contempla gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa