Vadegust
La crítica racista i masclista d’un client a un restaurant

Patètic el comentari que un client d’un restaurant ha realitzat a Internet. “Un lloc decadent, poc cuidat i buit”, comença criticant el client, que continua: “No hi ha televisió, ni aire condicionat, ni tan sols un ventilador. El menjar és acceptable, cap a bo, però és molt car i poc abundant”. És a partir d’aquí quan la ressenya agafa tocs masclites i racistes.

“El personal és amable però físicament repulsiu; cambres efeminats, cuiners nans (menys d’1,60 metres) i caixerres mal tenyides. Els clients són negres que es creuen fins perquè pensen que el menjar és gourmet, i em van mirar amb cara de fàstic per sucar el pa a la salsa i per parlar malament de Macri i Bullrich”, assenyala el client, que conclou: “En resum, si volen demanar, que sigui per menjar a casa”.

I, evidentment, la resposta del propietari del local no es va fer esperar: “Si sabéssim el teu nom real et denunciaríem per discriminació i ens reservaríem el dret d’admissió. Ens fa pena que algú que menysprea tant als altres hagi trepitjat el nostre establiment. Et demanem que no tornis mai més. A nosaltres ens encanta ser com som i el servei que oferim. Això no és adequat per a persones com vostè”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa