Vadegust
La botiga online de Vichy Catalan Corporation: Compra àgil i segura

Des del llançament de LaTiendaVichy.com lany 2016, l’evolució de l’e-commerce ha estat una prioritat, però aquesta és l’actualització més innovadora en disseny i en estructura.

Una de les grans apostes del projecte són els envasos retornables, marcats a la botiga online amb una triple E: Economia, Ecologia i Excel·lència. Als consumidors que optin pels formats retornables, se’ls abonarà limport dels envasos a retornar. Per tant, aquesta opció es converteix en la compra més económica i sostenible. A més, no hauran de transportar els envasos buits, ja que LaTiendaVichy.com gestiona la seva recollida. La concienciació de la societat per la protecció i conservació del mediambient és una evidència, ja que els envasos retornables lideren el ranking dels formats més venuts a la botiga online.

Fes aquí la teva comanda

Recollida i lliurement d'ampolles de Vichy Catalan

Per agilitzar les comandes s’han augmentat les categories de productes per localitzar-los més ràpidament i s’han simplificat els passos per completar la comanda en molt poc temps.

Com a mesures de seguretat, alineades amb la situació d’alerta sanitària que vivim, s’ha revisat exhaustivament el protocol de lliurament de comandes. Els repartidors utilitzen guants i gel antisèptic abans i després de cada lliurament. A més, s’ha establert la recomanació del lliurament sense contacte, es a dir, 2 hores abans del servei, el client deixa a la porta de casa seva els envasos que s’han de recollir, en cas de que n’hi hagi, i el repartidor els substituirà per la nova comanda sense accedir al domicili del client, avisant-lo amb un missatge al dispositiu mòbil.

Amb LaTiendaVichy.com es poden rebre a casa totes les marques de Vichy Catalan Corporation: Mondariz, Montepinos, Font dOr, Lambda i per descomptat Vichy Catalan, entre d’altres.

A més, per a major interacció amb els fans de les diferents marques, s’ha creat la categoría “VCH World” en la qual s’inclou tot tipus de merchandising: Samarretes, obridors, parament i fins i tot una targeta regal.
Tot l’univers de Vichy Catalan Corporation ara a casa amb una única compra, sense límit de càrrega i lliurament gratuït dintre de les zones de lliurament.

Comprova-ho fent aquí la teva comanda

Una llauna de Vichy Catalana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa