El 14, 15 i 16 de desembre se celebrarà a Preixana (L’Urgell) la setena edició de la fira De Prop, la qual s’ha convertit ràpidament en una de les fires gastronòmiques de referència de les Terres de Lleida.
Un públic familiar
Un any més, la fira gastronòmica De Prop arriba per donar a conèixer els millors productes de proximitat del territori lleidatà, a través d’activitats amb xefs reconeguts, tallers per totes les edats i tastos. La setena edició aposta per un públic familiar amb passió per la bona gastronomia i, per tant, es duràn a terme tot un seguit d’activitats perquè els més petits també puguin gaudir de la cuina i el producte de qualitat.
Cuiners i sommeliers
Entre els xefs i sommeliers que col·laboraràn a la Fira hi seràn: Ada Parellada, del restaurant Semproniana (Barcelona); Albert Marimon, del restaurant La Cava (Tàrrega); Ivan Pascual, millor xocolater d’Espanya; Héctor Robles, concursant de Masterchef Junior i els sommeliers Sergi Castro i Juanjo Ceresuela.
Enllaç: De Prop, Fira Gastronòmica