Vadegust
La 39a Festa-Concurs de la Ratafia es manté però es farà íntegrament online
agraph -->

La 39a Festa-Concurs de la Ratafia ha hagut de fer nous canvis en l’organització en la programació, després de la publicació al DOGC del 29 d’octubre de les noves mesures i restriccions adoptades pel Govern per frenar el contagi de la Covid-19. Així, des de la Confraria Ratafia s’ha decidit mantenir la celebració de la 39a Festa-Concurs de la Ratafia, adaptant-la al format en línia.

D’aquesta manera, es manté el concurs de ratafies, un dels pilars centrals de la Festa, on s’han presentat 161 ratafies a concurs. El jurat deliberarà i durant la Gala del divendres 6 de novembre, que s’emetrà en línia, i es donaran a conèixer les ratafies guanyadores. A més, es nomenaran tant el Confrare d’Honor com els nous confrares. Alhora, es mantenen les xerrades tècniques sobre el món de la ratafia que s’havien de fer a la Casa de la Paraula. Es podran seguir en directe online a www.ratafia.cat.

Tot i la suspensió de la fira, els organitzadors ha impulsat alternatives perquè durant la Festa tothom pugui adquirir les seves ratafies. A www.ratafia.cat hi haurà un Mostra virtual de ratafies, que permetrà comprar totes les ratafies normalment presents a la Vela de la Ratafia. També s’hi podran reservar la ratafia Vuit Porrons i el got commemoratiu de la 39a edició, que es podran recollir a les Mesures de la Plaça Farners.

Es suspenen però tots els espectacles culturals i l’organització abonarà l’import de les entrades venudes fins ara. Alhora, han assegurat que alguns dels artistes que havien d’actuar-hi participaran en alguna de les activitats online. Des de la Confraria, afirmen que “assumeixen el compromís de treballar per reprogramar aquestes activitats en pròxims esdeveniments, si la situació així ho permet”.

Cartell de la 39a Festa-Concurs de la Ratafia | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa