Vadegust
La irònica resposta d’un restaurant a les crítiques pel passaport Covid

La implantació del passaport Covid a la restauració fa pràcticament dues setmanes ha generat moltes queixes per part de comensals i restauradors, però també una allau de suports per part d’aquells que creuen que contribueix a la vacunació dels qui que encara no ho havien fet, i que donarà seguretat a la resta de la població. Entre les queixes hi ha la dels clients que es queixen que el fet d’haver d’ensenyar el certificat alenteix l’entrada a l’establiment.

I el restaurant Topik de Barcelona, conegut per les seves virals piulades a Twitter, ha respost amb ironia a aquestes queixes reproduïnt un diàleg entre client i restaurador. “Després de tenir-nos tanta estona esperant per haver d’ensenyar el passaport covid i el que ens hem gastat, el mínim que podríeu fer és convidar-nos a uns xopets, no?“, seria la pregunta que faria el comensal.

“Esclar, tinc un orujo casolà nou que us agradarà”, respondrien des del restaurant. I en la piulada el local acompanya la piulada amb una fotografia d’una ampolla d’un licor amb una serp a dins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa