Vadegust
Els ingredients que no poden faltar a la teva cuina, segons Arguiñano

Si t’agrada cuinar, o si ho fas per obligació, has de saber que hi ha una sèrie d’ingredients que no poden faltar mai a la teva cuina. Així ho assegura el popular cuiner Karlos Arguiñano en el seu darrer llibre, tal i com recull OK Diario. Són els següents:

Llegums

El cuiner sempre els utilitza en les seves receptes, ben fàcils perquè tots les puguem fer diàriament. A més són presents en quantitat de plats, tenen molts avantatges tant de minerals com de vitamines ideals per a la salut i els nutricionistes les aconsellen per a menjar una mica cada dia.

Farina

Durant el confinament, provocat per la Covid, aquest ingredient va escassejar en botigues i supermercats. I és que és el que s’usa per a molts plats, especialment per a la rebosteria i per a preparar pa.

Arròs

És un dels aliments més versàtils que existeixen i és per això que ha de ser present sí o sí a la cuina. A més té propietats nutricionals com ara una aportació d’energia important, és ric en fibra, protegeix el nostre cor, i molt més.

Un plat amb arròs blanc | Pixabay
Un plat amb arròs blanc | Pixabay

Oli

És el condiment que necessitem per a cuinar i després posar sabor als nostres plats. L’oli ha de ser bo, d’oliva verge, perquè és el que més sabor té per a pràcticament tots els plats.

Patates

És l’aliment que tots hem de tenir i que es cuina de diverses formes. Des de fregides, a cuites, al forn o a la barbacoa. Poden acompanyar a plats o bé ens les mengem soles en quantitat de receptes.

Ous

Els ous són rics en quantitat de vitamines. Si bé fa uns anys es considerava, de manera errònia, que no es podia prendre un ou al dia, ara sabem que això no és veritat i que pot fer-se, a més presenta greixos bons per al nostre organisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa