Vadegust
L’ingredient secret que Karlos Arguiñano afegeix a la salsa bolonyesa

La bolonyesa és una salsa molt típica per acompanyar la pasta, del tipus que sigui. I, de fet, no és gaire complicat preparar-la. Però, el més important, és intentar donar-li un toc personal. I, com tots els grans xefs, Karlos Arguiñano té alguns secrets a l’hora de delectar als seus comensals, i encara que segurament es guarda la major part d’ells, ha compartit un que segur que et cridarà l’atenció.

Amb aquest consell aconseguiràs que la teva salsa bolonyesa tingui un sabor diferent, que encanti a tots, tal i com recull Ok Diario. És un consell una mica estrany perquè probablement mai hagis imaginat que el gran secret de la seva bolonyesa no és cap altre que l’api.

Per descomptat, no es tracta de cap capritx sinó que Arguiñano va prendre la decisió de provar aquest ingredient en la seva salsa per a aportar-li el seu gust únic, tan diferent al del tomàquet. Justament és aquesta contraposició la que fa que el sabor de la seva salsa sigui no només agradable, sinó que tingui aquest toc sorpresa.

Salsa bolonyesa | Pixabay

Com preparar aquesta recepta?

Segons ell mateix ha explicat, el primer que fa és tirar a la cassola una mica d’oli, all i ceba ben picada. Una vegada que la ceba comença a agafar aquest color transparent característic, li afegeix uns pebrots verds, unes pastanagues i uns apis, també ben picats perquè els sabors dels aliments es vagin unint.

Un cop fet el sofregit, és el moment d’afegir-li la carn picada amb una mica de vi blanc i la salsa de tomàquet. N’hi ha prou amb donar-li uns minuts a la bolonyesa perquè agafi el punt desitjat, i ja podrem portar-la a la taula.

Si bé Arguiñano assegura que afegir api fa que la salsa bolonyesa quedi bé amb qualsevol menjar, suggereix especialment que l’afegim a la nostra recepta quan tinguem la idea d’acompanyar unes pastes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa