Vadegust
L’ingredient que rejovenirà les teves mans 10 anys

Potser et sembla una bogeria. O impossible. Però sí, hi ha un ingredient que et permetirà rejovenir les teves mans ni més ni menys que 10 anys. Encara que de moment no existeix un veritable elixir de la joventut capaç d’esborrar el pas dels anys com per art de màgia, encara existeixen alguns remeis, més o menys invasius, que sens dubte podem adoptar per a prevenir.

Si bé l’àcid hialurònic i el Botox certament poden suavitzar els trets facials caiguts, estirar aquí i allà i donar més harmonia a la cara, una part específica del cos envelleix segur: parlem de les mans, que, de fet, ‘estressem’ amb el seu ús constant i en els últims anys, amb l’ús de gel hidro alcohòlic, ja que aquest té una acció assecant a nivell epitelial, tal i com recull OK Diario.

Més enllà de tenir les ungles cuidades i lacades, la pell de les mans és molt fina i per això està subjecta a marcir-se: sense contar que no protegim les nostres mans de l’acció negativa dels raigs UV, excepte quan anem a la mar i hi posem una mica de crema.

Oli de coco | Pixabay

A més, amb el pas dels anys, apareixen aquestes antiestètiques taques fosques per acumulació de melanina que revelen que ja no estem a la flor de la vida. A més, una mala hidratació del cos correspon a una escassa presència de col·lagen i elastina i, per tant, les cèl·lules envelleixen abans.

Com podem tornar a tenir unes mans suaus i perfectament hidratades amb 10 anys menys? Gràcies a l’oli de coco: és un ingredient molt utilitzat en cosmètica però també a la cuina i es pot comprar en línia o en els supermercats per uns pocs euros. El truc dels experts és fer un embolcall amb oli de coco orgànic cobrint les mans amb guants durant tota la nit: d’aquesta manera les substàncies altament nutritives penetraran profundament i els resultats seran visibles immediatament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa