Vadegust
L’ingredient dolç que t’ajudarà a cremar el greix del ventre

Encara que et pugui semblar increïble, sí, hi ha un ingredient dolç que t’ajudarà a cremar el greix del ventre. En un estudi recent publicat a la revista científica Clinical Nutrition (titulat Cinnamon Supplementation Positively Affects Obesity: A Systematic Review and Dose-Response Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials), es parla de les propietats de la canyella.

En realitat, l’estudi es va realitzar només en animals, però no exclou que els mateixos beneficis també es puguin transferir als humans de manera que has de llegir atentament perquè sembla ser un “miracle” per a aconseguir eliminar el greix d’una zona que sempre s’ha conegut com la més difícil a l’hora de reduir volum.

Aparentment, de fet , la canyella és capaç de reduir significativament la cintura i, per tant, el greix visceral en 12 setmanes, tal i com publica Ok Diario. De fet, també tindria una influència important en la possibilitat de reduir l’obesitat, tant que pot aspirar a convertir-se en un veritable suplement destinat a promoure la reducció de pes. Pràcticament un ingredient miraculós!

Canyella | Pixabay

La substància responsable d’aquests mecanismes és el cinamaldehido o aldehid cinàmic, és a dir, la que li dona la seva olor i sabor característics. Ja es coneix el seu efecte hipoglucemiant en pacients diabètics i el seu efecte hipocolesterolemiant en pacients que pateixen patologies cardiovasculars.

En l’estudi s’ha revelat que la canyella actuaria directament sobre el greix visceral, és a dir, la que es troba en la part més profunda del ventre i que preserva òrgans vitals com el fetge i els intestins . La seva acumulació excessiva pot no ser només una cosa que estèticament no agrada, sinó que al marge d’això pot provocar greus conseqüències per a la salut, com el risc de patir malalties del cor i diabetis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa