Vadegust
Les increïbles propietats de l’api que segur que desconeixes

És molt possible que mai t’hagis plantejat quines propietats té l’api, ni si són molt saludables per a la salut o no. Però la veritat és que aquesta verdura conté un 95% d’aigua i, tot i que puguis pensar que no és una dada massa important quan es tracta de salut (que sí que ho és), la Universitat de Michigan va fer un estudi en el qual ha explicat que només una tassa d’api picat conté 30 mcg de vitamina K, segons recull ‘Ok Diario‘.

El problema, però, ve en el moment de picar-lo, ja que pot ser per a moltes persones un suplici o una cosa bastant cansada si no es disposa d’una eina elèctrica que ho faci per nosaltres. Però us podem oferir un truc que consisteix a tallar-lo d’una determinada manera i que us servirà per a picar api en qüestió de segons.

Apis amb altres verdures | Pixabay

Com picar un api en segons

Per a accelerar el procés de picar l’api, @madewithlau suggereix a través de TikTok col·locar les tiges d’api rentades en una bossa neta, o pots utilitzar la bossa que t’hagin donat quan vas anar a comprar l’api i altres verdures. Després, fent servir una petita taula de fusta (que pot ser una pala de fusta que tinguis per a remoure ingredients), colpeja l’api amb fermesa i repetidament al llarg de la tija.

En fer això, explica l’usuari de TikTok, les fibres de l’api es trenquen, la qual cosa compromet la integritat estructural de la verdura i facilita el picat. A partir d’aquí, continua i talla l’api en daus, com de costum, amb un ganivet de cuina gran i així podràs picar-lo de manera fàcil i sense trigar molt.

Per a obtenir millors resultats, és recomanable utilitzar tiges fermes i cruixents enlloc d’aqulles que ja han començat a estovar-se, per tal que les fibres es trenquin amb un cop definitiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa