Vadegust
Ikea retira de les seves botigues aquesta cafetera exprés

IKEA ha anunciat la retirada del mercat de les cafeteres exprés METALLISK per a placa de 0,4 l amb vàlvula de seguretat d’acer inoxidable amb data de fabricació entre la setmana 40 de l’any 2020 i la setmana 4 de l’any 2022 i amb el número d’identificació 19955. Alhora, la companyia demana a tots els clients que hagin adquirit una d’aquestes cafeteres que deixin d’utilitzar-la, i que es posin en contacte amb IKEA per a rebre el reemborsament íntegre.

Segons un comunicat emès per l’empresa, “la seguretat és la màxima prioritat d’IKEA. Per això, retirarem del mercat aquest producte ja que existeix cert risc que es deteriori i/o reaccioni durant l’ús”. El text afegeix que “el risc deriva d’un canvi de material i construcció de la vàlvula de seguretat”.

La cafetera que ha retirat IKEA | ikea.com

D’aquesta manera, només es retiraran del mercat els productes amb vàlvula de seguretat d’acer inoxidable (de color gris/platejat), identificades amb el número 19955, amb data de fabricació entre la setmana 40 de 2020 fins a la setmana 4 de 2022 . Cap altra unitat es veurà afectada per aquesta retirada.

Les cafeteres es podran retornar en qualsevol botiga IKEA per a rebre un reemborsament íntegre, i no serà necessari presentar prova de compra (és a dir, un tiquet).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a juliol 21, 2022 | 09:10
    ciutadà juliol 21, 2022 | 09:10
    Si més no, encara hi ha algun venedor responsable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa