Vadegust
Ibai Llanos visita el restaurant ABaC, del xef Jordi Cruz, i ho mostra a Youtube

El famós streamer basc Ibai Llanos ha anat a dinar “al restaurant més car de Catalunya”. Així és com defineix ell l’ABaC, l’establiment del conegut xef Jordi Cruz, situat a l’Avinguda Tibidabo de Barcelona, i que compta amb tres Estrelles Michelin. Però no només això, sinó que l’streamer, com no podia ser de cap altra manera, ha mostrat com ha anat el dinar a l’ABaC.

L’streamer assegura en el vídeo que no ha anat mai a dinar a restaurants tant cars, però que ara ho començarà a fer i a generar contingut sobre aquest tema. D’entrada, va ser el propi Jordi Cruz qui va rebre Ibai Llanos a la cuina del restaurant, dient-li que “triomfes més que los Pepos”.

D’entrada, l’Ibai es mostra sorprès amb els plats, però assegura que “estan molt bons”, a més, explica que “són plats petits, perquè és un menú degustació, però realment et quedes ple, perquè són com 17 plats més postres després.

En total, Ibai Llanos va prendre 22 plats durant gairebé tres hores i mitja que va durar el dinar, i que va costar-li 225€ per persona. “Per a mi ha estat espectacular, és una experiència que cal viure una vegada a la vida, si t’ho pots permetre”, li ha dit Ibai Llanos al seu company Momo, que el va acompanyar al dinar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa