Haribo fa un pas més en la seva aposta per la innovació i aposta per la categoria de gelats de la mà de la Menorquina, primer fabricant de marca pròpia a l’Estat. Una aliança que es materialitza amb el llançament de dos nous gelats amb els caramels més emblemàtics de la marca d’origen alemany: el Haribo Balla Stixx i els icònics Ossets d’Or.

Tots dos gelats, que s’acaben de llançar per a la temporada d’estiu, estaran disponibles durant tot l’any en el punt de venda. A més, presenten dos formats diferents per a adaptar-se a les necessitats i moments de consum: d’una banda, el format multipack, que es pot adquirir en algunes de les principals cadenes de distribució i també a través de la botiga en línia de la Menorquina. D’altra banda, tots dos gelats estan també disponibles en format individual, distribuint-se en el Canal Impulso i a la restauració.

Aquest llançament suposa la col·laboració de dues empreses líders en el seu sector a l’Estat. Haribo és la marca líder en el mercat estatal de caramels, amb un 25,7% de participació en el mercat de caramel tou (segons dades Nielsen). La companyia va celebrar l’any passat el seu centenari i, en aquest temps, ha aconseguit convertir els seus caramels en tota una icona.

D’altra banda, la Menorquina s’ha convertit en el major fabricant de gelats a l’Estat amb capital cent per cent espanyol, amb més de 80 anys de trajectòria. A més, la companyia exporta els seus més de 600 productes a 27 països de tot el món.

“Estem molt satisfets del resultat final i creiem que són dos productes que tindran una gran acollida per part dels nostres consumidors. Es tracta d’una aliança que respon al nostre compromís amb la innovació i l’aposta per amplificar i buscar nous espais de mercat, de la mà d’un partner que representa a la perfecció el valor artesanal i el compromís amb la qualitat del producte”, assegura Carlos Pérez, Director Comercial i Màrqueting de Haribo España.

Nous gelats de Haribo: Ossets d’Or i Balla Stixx

El nou gelat Haribo Balla Stixx manté la forma característica d’aquest caramel tan reeixit de la marca. Es tracta d’un sorbet de maduixa ric en fruita (15%) amb un cremós cor de gelat sabor nata. Està disponible en format individual i multipack, en caixes de 5 unitats.

D’altra banda, els Haribo Ossets d’Or en format gelat estan disponibles en dos sabors diferents: llimona i maduixa. Mantenint també la icònica forma d’Osset d’Or Haribo, aquest nou gelat està disponible en un pack de quatre unitats (dues de cada sabor) en les principals cadenes de distribució. A més, el gelat de llimona està també disponible en format individual en el canal Impulso i restauració. Els nous gelats de Haribo i La Menorquina estan pensats per a tots els públics i, a més, són aptes per a celíacs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa