Vadegust
La gran diferència entre tallar el fuet recte o de manera obliqua

Potser et sembla una tonteria, però hi ha diferències entre la manera de tallar els embotits. Si talles rodanxes massa gruixudes pots córrer el risc de no apreciar bé el sabor, pel que es recomanen talls més fins i, en el cas del fuet, a més, existeix una diferència ben marcada entre tallar-lo recte o de biaix, tal i com publica Ok Diario.

Un dels mètodes més comuns a l’hora de tallar el fuet, i la majoria d’embotits, és de biaix o de manera obliqua. Així ens l’acostumen a tallar en el supermercat o en la xarcuteria i després nosaltres el portem a la taula perquè la família o els amics el gaudeixin. Amb aquesta mena de tall, el fuet, i qualsevol embotit, es veu molt més atractiu, però també aquest tipus de tall proporcionara un millor sabor.

Un fuet | Flickr
Un fuet | Flickr

D’aquesta manera quan vagis a comprar-lo, si et pregunten, demana que te’l tallin sempre lleugerament inclinat i en el cas que compris el fuet sencer, procura esmolar bé el ganivet per a aconseguir aquest tall de biaix i, a més, usar una fusta per a donar suport al fuet quan vagis a tallar-lo.

Un tall recte és més ràpid i potser més pràctic si es tracta de fer un entrepà i desitges que et càpiguen més rodanxes de fuet, però no hi ha dubte que n’hi ha prou amb tallar una rodanxa recta i una altra de biaix per a notar com de la segona manera, s’adquireix un sabor més delicat, ja que que amb aquesta mena de tall les fibres de la carn se suavitzen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa