Marina Lambert, cambrera d’Scranton, a Pennsilvània (els EUA), no va poder contenir les seves llàgrimes quan va veure la quantiosa propina que va deixar un client després de demanar un plat de pasta de tot just 13 euros (concretament, 13,25 dòlars). La jove no esperava que d’aquesta comanda, el client, Eric Smith deixés la barbaritat de 3000 dòlars (en euros, 2 934).

“Quan va arribar el moment de pagar el seu compte, Lambert va entrar a la meva oficina amb llàgrimes als ulls i tremolant, dient que un client li hi havia deixant una propina de 3.000 dòlars després de pagar-ne 13,25”, va explicar el gerent de l’establiment Matt Martini a la CNN, tal i com recull Telecinco. Comenta que tal era la incredulitat de la cambrera davant aquest fet que va contrastar amb els seus companys i amb ell mateix la quantitat que costava el plat.

Una cartera amb diners en un restaurant | Pixabay
Una cartera amb diners en un restaurant | Pixabay

La feliç història va passar a mitjans de juny a l’Alfredo’s Pizza Cafè d’Scranton, a Pennsilvània (els EUA), però ha aconseguit ara l’atenció dels mitjans. Eric Smith va demanar un stromboli casolà, un tipus de pasta similar al calzone, i va deixar la propina juntament amb un missatge en el tiquet: ‘Tips for Jesus’. Això forma part d’un repte viral que consisteix a deixar grans quantitats de propina.

Zachary Jacobson, un altre dels responsables d’Alfredo’s, va explicar que el client en qüestió es dedicava al negoci de les criptomonedes i tenia un vincle amb la zona. “Tractava de retornar alguna cosa a la comunitat”, ha dit.

Lambert, per part seva, ha assegurat estar molt agraïda i espera que aquest gest serveixi d’inspiració a la resta del món per a realitzar bons actes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa