Vadegust
El gest que has de fer després de menjar per perdre pes fàcilment

Ara que han passat les festes nadalenques, potser has pres la decisió de perdre pes, després de tots els excessos d’aquests dies. Doncs t’expliquem una manera de perdre pes relativament fàcil, amb un simple gest que has de fer després de cada àpat per cremar calories. És una cosa molt senzilla i que està a l’abast de tot el món: caminar durant 15 minuts, segons publica OK Diario.

Caminant aquesta estona pots arribar a fer 4.000 passos. L’Organització Mundial de la Salut recomana fer 10.000 passos al dia no només per a perdre pes, sinó també per a cuidar la salut. Per tant, si repeteixes aquest exercici havent dinat i sopat, estaràs fent uns 8.000 passos. Si a aquests els sumes els passos que fas per a anar a treballar o a fer la compra, per exemple, que segurament superen els 2.000, compliràs tots els dia l’objectiu.

Una dona caminant | Pixabay

Es tracta d’un exercici molt simple per a combatre el sedentarisme, una de les principals causes del sobrepès i l’obesitat en l’actualitat. L’OMS alerta que és un dels factors que més influeixen en la mortalitat perquè empitjora de manera notable la salut, i comporta una pitjor qualitat de vida. No obstant això, les dades actuals són com menys alarmants: el 70% de la població porta una vida sedentària.

Mètode 12-3-30 per a aprimar-se

Coneixes el mètode 12-3-30 per a aprimar? El va donar a conèixer la influencer Lauren Giraldo a TikTok, qui assegura que va perdre fins a 13 quilos gràcies a ell. Tot i que es pot realitzar en l’exterior, l’ideal és tenir una cinta de caminar, ja sigui a casa o en el gimnàs.

El número 12 fa referència al percentatge d’inclinació de la cinta. El número 3 és la velocitat a la qual has de caminar en milles, la qual cosa equival a una velocitat de 4,5 quilòmetres per hora. I, finalment, el número 30, es refereix al temps total d’exercici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa