Vadegust
Gastrocat Online, la nova iniciativa per donar suport al gremi de la restauració
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha creat Gastrocat Online, una nova iniciativa per donar suport al sector de la restauració en el marc de la nova situació. Gastrocat Online serà una compilació dels serveis per emportar o serveis a domicili que oferiran els establiments d’arreu de Catalunya. A partir d’aquest divendres 16 d’octubre tots els xefs, restauradors i professionals de l’hostaleria que ho desitgin, podran omplir el formulari creat específicament per l’ocasió, detallant els diferents serveis que oferiran durant els propers quinze dies.

Segons Carles Vilarrubí, President de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, “l’Acadèmia té la missió de promoure, divulgar i protegir la cuina i les activitats gastronòmiques de les diferents comarques de Catalunya. En aquests moments tan difícils per a tothom, volem col·laborar amb el sector divulgant la disponibilitat dels serveis arreu de Catalunya en el transcurs dels propers quinze dies. Gastrocat Online estarà oberta a tothom gratuïtament i disponible a l’espai web de l’Acadèmia, a partir del divendres 16 d’octubre i s’actualitzarà diàriament amb la informació que els diferents restaurants, xefs i professionals del sector, facin arribar.

Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició 

L’Acadèmia és una corporació de dret públic que promou, divulga i protegeix la cuina i les activitats gastronòmiques de les diferents comarques de Catalunya. Fundada el 1989 a Barcelona pel periodista, gastrònom i historiador Néstor Luján al costat d’un grup de gastrònoms, seguint el model d’altres acadèmies europees de gastronomia fundades al llarg del segle XX com la francesa, la italiana, la llombarda, la internacional, l’espanyola o la basca, amb les quals té relacions institucionals. 

Els 65 Acadèmics que conformen la institució són reconeguts gastrònoms i nutricionistes que han participat activament en el conjunt de les manifestacions de la cuina de Catalunya i de la divulgació de la seva història i cultura gastronòmica. 

Els objectius de l’Acadèmia són la investigació, la divulgació i la promoció del coneixement i l’observació de la cuina. La cuina catalana, com a patrimoni cultural viu, que forma part de la nostra identitat com a poble, constitueix una herència que es configura i es transmet a través de la història. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa