Vadegust
La fruita seca que més engreixa i que et posen sempre als bars

Ets d’aquells que és feliç quan va a un bar i li posen, per acompanyar la beguda, fruita seca? Doncs has de saber que n’hi ha una que engreixa especialment i, a més, acostuma a ser la que serveixen normalment als bars. Es tracta del cacauet, que aporta de mitjana 567 calories per cada 100 grams.

És una de la fruita seca amb més aportació calòrica i, a més, tal com expliquen els experts, és molt difícil controlar el seu consum. Això fa que moltes persones consumeixin més cacauets del que és saludable per a l’organisme, tal i com publica Ok Diario.

Cacauets salats | Pixabay
Cacauets salats | Pixabay

Significa això que el cacauet sigui un aliment desaconsellable? No, perquè en quantitats moderades és molt beneficiós per a diferents funcions de l’organisme, però no és una bona idea abusar d’ell. El consum recomanat és d’un o dos grapats de cacauets naturals al dia.

Cal assenyalar que, gràcies al seu elevat contingut en fibra, el cacauet prevé en gran manera l’absorció de totes les calories. Per tant, tot i que és una fruita seca molt calòrica, no engreixa de la mateixa manera que altres aliments que tenen un contingut en calories similar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa