Vadegust
Frit Ravich i Enrique Tomás s’uneixen per treure les noves Xips Premium Pernil Ibèric

Frit Ravich -companyia d’alimentació catalana especialitzada en la producció de patates, snacks i fruita seca- ha unit esforços amb Enrique Tomás -líder mundial en pernil ibèric- per treure al mercat les noves Xips Premium Pernil ibèric Enrique Tomás. Segons les dues companyies, “aquesta innovació de producte té com a objectiu traslladar als paladars més exigents el sabor inconfusible i ple de matisos d’un dels productes estrella de la dieta mediterrània, com és el pernil ibèric”.

Pensades especialment per a tots aquells a qui els agrada provar nous sabors, les Xips Premium Pernil ibèric Enrique Tomás van començar a gestar-se fa dos anys, quan Frit Ravich es va plantejar fer la patata amb sabor pernil ibèric ideal. “Buscàvem al millor partner per a començar aquesta aventura i no vam dubtar de proposar-li a Enrique Tomás, gran mestre del pernil. Estem encantats de presentar aquest nou producte al seu costat”, ha afirmat Judith Viader, directora general de Frit Ravich.

Per a elaborar les noves patates, s’han dut a terme diferents tastos amb els equips d’I+D i qualitat de Frit Ravich i Enrique Tomás, provant i regularitzant el sabor i les aromes. El resultat és un producte amb un sabor d’alta qualitat, que eleva el sabor del pernil i la textura de la patata. “És un orgull veure el logo de la nostra companyia al costat del de Frit Ravich. Ha estat un camí de treball intens, en el qual hem ajuntat el millor de les patates fregides amb el millor del pernil”, ha afegit Enrique Tomás, fundador i conseller delegat de la companyia que porta el seu nom.

Judith Viader i Enrique Tomás | Cedida

El pernil, l’aroma més preuada

Les noves xips donen resposta a l’augment constant de la innovació en productes d’alimentació amb aromes de pernil que ha tingut lloc a Espanya en els últims anys – increment de l’11,8% des de 2015 i d’un 18,6% en l’últim any-, posicionant-lo com a sabor líder en productes d’innovació.

Les Xips Premium Pernil Ibèric Enrique Tomás, que són aptes per a vegetarians, Halal i Kosher, estaran disponibles de moment en format de 155gr. Les noves patates es distribuiran en els 20 països on Frit Ravich exporta els seus productes.

Xips Premium, en creixement

La gamma de Xips Premium de Frit Ravich va ser llançada l’any 2011 amb l’objectiu d’ampliar el segment de mercat Premium artesà. Aquesta gamma ha crescut un 30,9% aquest 2020, segons les dades d’IRi, empresa de big data i anàlisi del creixement del consum.

Amb el llançament de les noves Xips Premium Pernil Ibèric Enrique Tomás, Frit Ravich amplia la seva gamma Xips Premium amb sabor, convertint-se en la companyia amb més varietats disponibles dins d’aquesta categoria, un total de 5: Xips Premium Sal, Salsa de sabor Aperitiu, Sabor Formatge de cabra i ceba caramel·litzada, Sabor Rellom amb Reducció Pedro Ximénez i les noves Pernil Ibèric Enrique Tomás.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa