Vadegust
Forta indignació per la recepta del pa amb tomàquet del ‘New York Times’

Forta indignació a les xarxes socials per la recepta del pa amb tomàquet que ha publicat el prestigiós diari ‘New York Times. En aquesta versió, el diari recorre al tomàquet triturat i, a posteriori, afegeix rodanxes de tomàquet i meitats de tomàquet cherry, tal i com ha recollit la Cadena Ser.

L’autor de la recepta, David Tanis, assegura que combinar pa i tomàquet sempre és bona idea. De fet, cita també el “sucós B.L.T. americà o la bruschetta italiana coberta amb tomàquet”. Per a Tanis, no obstant això, la versió catalana és especialment recomanable per a aprofitar els tomàquets del final de l’estiu. Només que la seva reinterpretació (i el fet que hagi optat pel nom en castellà) ha disgustat a molts.

N’hi ha prou amb llegir els comentaris de la publicació a Twitter: “Començo a entendre als valencians amb la paella“, diu un usuari català que, possiblement, ha recordat creacions com la paella amb ceba. També poden llegir-se frases com “quin desastre!” o “només hi ha una manera”. Molts altres han optat per respondre pacientment amb l’explicació de com es fa tradicionalment i alguns també han recorregut directament a l’insult.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa