Vadegust
Farmer’s Truck: una volta per Catalunya en 100 dies per donar suport a productors locals

La Cristina i el Guillaume, una parella emprenedora al capdavant de Barcelona Slow Travel, s’ha proposat un repte únic: recórrer Catalunya en 100 dies visitant una multitud de petits projectes gastronòmics ecològics i sostenibles per tal de promocionar-los i crear una comunitat de consum de producte local. Per a això, han llançat una campanya de crowdfunding. Ja han aconseguit l’objectiu mínim per poder-lo fer realitat! Ara segueixen recaptant diners per arribar a un segon objectiu i només queden 10 dies! I encara hi ha places per apuntar-se als esdeveniments gastronòmics que organitzaran durant la volta.

La volta per Catalunya en 100 dies començarà el dia 1 d’agost, i es farà amb el Farmers’ Truck, un food truck remolc únic. Aquest els permetrà cuinar durant el viatge, emmagatzemar productes que trobaran pel camí, organitzar diferents esdeveniments gastronòmics i realitzar vídeos demostratius de receptes i consells pràctics perquè la gent aprengui a utilitzar aquests productes a casa.

Amb la crisi del Covid, són molts els petits productors catalans que han vist caure les seves vendes. Amb aquesta iniciativa, volen ajudar-los i així preservar el patrimoni gastronòmic català únic. Tots dos creuen que és hora de crear un nou món, en el que allò local, ecològic i sostenible es converteixen en la norma.

Per a això, s’han proposat donar a conèixer diversos productors a través d’una webserie que faran durant el viatge. Així mateix, organitzaran esdeveniments gastronòmics amb els productors que visitaran per tal de promoure els seus productes. Per últim, volen crear una comunitat de consum que permetrà comprar aquests productes únics de manera senzilla i amb traçabilitat, i oferir així un canal de venda suplementari a petits productors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa