Vadegust
L’estafa d’un home per menjar gratis en restaurants durant sis anys

Es diu Antonio Miguel Grimal Marco, té 47 anys, i porta gran part de la seva vida menjant i bevent gratis en bars i restaurants, segons publica ‘El Heraldo de Aragón’. També ha menjat gratis en una altra situació: a la presó, on l’ha enviat de nou el jutge de guàrdia. El magistrat va prendre la mesura després que la Policia espanyola el detingués per novena vegada en un mes per donar-se un homenatge culinari i després informar l’hostaler que no tenia diners ni intenció de pagar.

Aquesta última vegada, l’home va sopar en un restaurant de la plaça Emperador Carlos de Saragossa per un import de 60 euros, però decidir donar-se per convidat i no pagar el compte. Però l’amo no estava disposat a permetre que ho fes i va trucar al 091, el telèfon de la policia. La patrulla es va presentar a l’establiment, es va entrevistar amb totes dues parts i, després de corroborar que era totalment cert tot el que deien els dos, va optar per detenir a Antonio Miguel Grimal.

A més, no va ser detingut pel delicte d’estafa lleu -que era evident que havia comès, ja que el va admetre ell mateix-, sinó perquè no va facilitar als policies un domicili conegut ni els va transmetre la fiabilitat suficient que es presentaria davant l’autoritat judicial quan fos cridat.

El martell d’un jutge | Pixabay

La Prefectura Superior va informar que, amb aquesta, eren ja nou les detencions (dues d’elles realitzades per la Policia Local) que acumula Grimal en els últims trenta dies per fets similars. Això, sense comptar les intervencions que la Policia Nacional espanyola ha hagut de fer pel mateix motiu, tot i que els perjudicats no van voler posar denúncia i van perdonar el deute a l’estafador, la qual cosa el deslliura d’augmentar el seu historial delictiu.

Tota una estratègia de Grimal, ja que realment sembla que li surt a compte: des de l’any 2016 ha estat detingut una trentena de vegades pel mateix motiu i les condemnes mai han estat severes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa