Vadegust
Es busca la millor tapa de ‘xiringuito’ de Catalunya
agraph -->

Damm Lemon, la clara mediterrània de Damm, llença “La millor tapa de xiringuito”, un concurs amb què vol convidar als establiments situats a peu de sorra de les platges catalanes a competir pel premi a la millor tapa de l’estiu. La iniciativa està oberta a tots  els locals que disposin de Damm Lemon, els quals podran participar-hi presentant la tapa més característica de les seves cartes.

En aquest concurs, els consumidors hi tindran molt a dir. Seran ells els que votaran per la millor tapa de l’estiu a través de la pàgina web, on podran veure les propostes de cadascun dels ‘xiringuitos’ i puntuar-les, després d’haver-les provat. Així, Damm Lemon desplega una campanya dirigida als consumidors per animar-los a visitar els locals i tastar les tapes. Les votacions estaran obertes al llarg de tot l’estiu, fins al pròxim 28 d’agost, i aquelles persones que participin en les valoracions entraran en el sorteig d’un val de 250€ per consumir en un dels “xiringuitos” de l’acció.

Cartell del concurs | Cedida
Cartell del concurs | Cedida

Els creadors de les cinc tapes més votades es convertiran en els finalistes de “La millor tapa de xiringuito”, els quals seran anunciats el 6 de setembre. La gran final del concurs tindrà lloc el 3 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en un esdeveniment on els cinc finalistes seleccionats pel vot popular hauran de preparar la seva tapa en directe. Serà llavors quan un jurat professional escollirà la millor tapa i proclamarà el guanyador de la primera edició del concurs de Damm Lemon “La millor tapa de xiringuito”, que  s’endurà 1.000 euros i un cap de setmana a Eivissa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa