Vadegust
L’emblemàtic restaurant català que s’ha convertit en xinès amb menú a 12€

És un altre d’aquells casos que voldríem que no es donés mai, però, lamentablement, ha passat. L’emblemàtic restaurant Casa Leopoldo, situat al carrer de Sant Rafael 24 (Barcelona), s’ha convertit en un restaurant xinès que ofereix un menú a 12 euros. Durant molts anys, aquest va ser un restaurant amb moly d’èxit que s’havia fet gran amb la perseverança de la seva amfitriona, Rosa Gil; amb els seus plats clàssics i la memòria en les parets d’un món taurí i uns comensals il·lustres que gaudien amb els guisats i les llargues sobretaules, tal i com publica ‘La Vanguardia‘.

L’any 2015, però, va haver de tancar. Tot i així, aquesta gran casa va tenir un segona oportunitat, quan Romain Fornell i el seu soci, Oscar Manresa, van decidir agafar les regnes del restaurant l’any 2020, amb l’assessorament culinari de Rafa Peña, amb la il·lusió de recuperar un local emblemàtic de la ciutat perquè no caigués en l’oblit i, òbviament, per a ampliar el seu incipient imperi de restauració.

El restaurant Casa Leopoldo | @raval_barcelona

Poc després, però, va arribar la pandèmia de la Covid-19, i el restaurant va haver de tancar, convertint-se, però, en el centre d’operacions del projecte solidari Comer contigo. Quan per fi van tenir llum verda per a reobrir, Fornell i Manresa, necessitaven centrar-se en els seus propis negocis, així que van abandonar la seva idea original i aquest mateix any van decidir traspassar el local.

Ara, segons informava en Twitter el compte @yoamoelraval, l’emblemàtic Casa Leopoldo ha tornat a aixecar la persiana, tot i que aquesta vegada amb una proposada culinària molt diferent de l’habitual: s’ha convertit en un restaurant xinès amb un menú del dia a 12 euros. Entre els plats hi destaquen les tallarines fregides, arròs fregit de la casa, arròs amb curri o rollets amb amanida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa