Vadegust
Els restaurants de Barcelona que més agraden al millor xef del món

Dabiz Muñoz és, actualment, el millor cuiner del món, segons ‘The Best Chef Awards’. El xef madrileny té un restaurant amb tres Estrelles Michelin a Madrid, i fa poc ha obert GoXO a Barcelona, un restaurant de menjar ràpid i bé de preu. Però tot això no li impedeix sortir a dinar i sopar fora, i provar diferents locals, tant de Madrid, com de Barcelona, i també del País Basc o Londres. I ara ha dit quins són els seus preferits.

En una entrevista a la Cadena Ser, Dabiz Muñoz ha revelat, per exemple, quin és el seu restaurant preferit de menjar indi: Gymkhana, que es troba a Londres. “M’agrada moltíssim. Per a mi és el millor restaurant indi del món, incloent la mateixa Índia. Alta cuina índia lleugerament renovada“. Però Muñoz també és un gran coneixedor de la restauració catalana i ha recordat que Barcelona és un lloc on “no deixen de passar coses”, i que sempre ha estat un dels seus grans referents.

Dabiz Muñoz | Europa Press

En ser preguntat per restaurants concrets, ha respost: “M’agraden molts! Gresca, Alkimia, Koy Shunka, Bardeni, o el dels germans Torres“. Per a la celebració del seu proper aniversari, a més, ja té una ruta de cap de setmana planejada i visitarà dos restaurants en dies consecutius: Lera, especialitzat en caça; i l’Aasador Etxebarri, considerat com el tercer millor restaurant del món per la llista 50 Best. “M’encanten!”, diu.

Durant la seva infància i adolescència, però, sempre demanava als seus pares que el portessin al mateix restaurant: el madrileny Viridiana, del xef Abraham García, en el qual anys després va acabar treballant, i al qual sempre cita com a referència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep M. Ponsa a novembre 03, 2021 | 20:27
    Josep M. Ponsa novembre 03, 2021 | 20:27
    Quin preu té el menú ?

Respon a Josep M. Ponsa Cancel·la les respostes

Comparteix

Icona de pantalla completa