Vadegust
Els restauradors lamenten quedar fora de les noves obertures

El Gremi de Restauració de Barcelona ha lamentat aquest dijous que bars i restaurants quedin fora de la nova flexibilització de mesures que entrarà en vigor dilluns. “Castigar d’aquesta manera la restauració és del tot irresponsable”, ha lamentat el director del Gremi, Roger Pallarols. Segons ell, “l’estratègia de la prudència ja no genera consens social” perquè la ciutadania està “cansada” i els restauradors “esgotats”. Bars i restaurants mantindran durant 14 dies més l’obertura fins a les 17 h, l’aforament del 30% a l’interior i les taules d’un màxim de quatre comensals. A més, els restaurants dels centres comercials seguiran tancats.

“El menyspreu i l’abandonament que pateixen aquests restauradors és vergonyós. Porten cinc mesos i mig sense facturar i pagant despeses fixes. Se’ls ha abocat a la ruïna sense cap argument de pes”, ha indicat Pallarols sobre els restaurants d’aquests centres comercials.

El Gremi ha insistit que l’estratègia de Salut està “completament desacreditada”, especialment si es tenen en compte el volum de treballadors en ERTO o les empreses que estan a punt de fer “fallida tècnica”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa