Vadegust
Elon Musk treu al mercat la seva pròpia cervesa (amb un preu desorbitat)

Elon Musk ho ha tornat a fer. El popular empresari ha sorprès a tothom traient un nou producte al mercat. Estem parlant d’una cervesa, la GigaBier, que emula la forma del seu cotxe més esperat, el Tesla Cybertruck. A més de gestionar les seves empreses, Tesla i SpaceX, entre altres, Musk també treu, de tant en tant, els seus propis productes. D’aquesta manera, després del llançaflames i del seu propi tequila (Teslaquila), ara vol provar sort amb la cervesa.

Segons publica ‘La Vanguardia‘, es tracta d’una edició especial que únicament estarà a la venda a Europa i durant un període de temps limitat. Si Musk ha sorprès amb la distribució d’aquest producte -que res té a veure amb cotxes i naus espacials, la seva especialitat-, encara ho ha fet més el seu preu: 89 euros el litre (gairebé 30 euros per ampolla).

El pack de tres ampolles de GigaBier | gigabier.tesla.com

La cervesa emula la forma de Cybertruck

Com indiquen en la pàgina web, on ja es pot adquirir la cervesa, Tesla GigaBier està dissenyada “per a emular a la forma de Cybertruck”, alhora que honra “la tradició de 500 anys de la fabricació de cervesa alemanya Reinheitsgebot”. Es tracta d’una cervesa estil Pilsner elaborada a Berlín i que té notes de cítrics, bergamota i fruites dolces.

Es tracta d’una edició limitada que compta entre els seus ingredients amb aigua, ordi malteada, i llevat, i que ha estat fabricada per Cyberhops, una empresa berlinesa especialitzada en l’elaboració de cerveses artesanals. Cada ampolla presenta un disseny elegant i futurista, d’un vidre de color negre i brillant. El pack, que ve en una funda negra sense costures amb una marca d’aigua amb la paraula “Giga” que brilla en la foscor, conté tres ampolles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa