Vadegust
El xef Xavier Pellicer entra en l’univers dels intocables del paradís de les verdures

Després de rebre durant dos anys consecutius el títol al Millor Restaurant de Verdures del Món en el seu local homònim, el xef Xavier Pellicer es converteix en Personalitat de l’Any i entra a formar part de la llista dels “Plant Based Untouchables Xefs” elaborada per We’re Smart Green Guide, la guia verda de restaurants de tot el món que li ha atorgat aquest reconeixement.

En la celebració, l’organització ha destacat sobre Pellicer que “com a xef de verdures, és un exemple per a tots els xefs del món. Després de dos anys com a número 1 entre els 100 millors restaurants de verdures del món, ara entra en l’univers dels intocables del paradís de les verdures”. Aquest és un gran premi que arrodoneix la tasca incansable de Xavier Pellicer i la seva innovació en la cuina dels vegetals.

En el restaurant de Xavier Pellicer, que porta el seu mateix nom i es troba en ple cor de l’Eixample barceloní, el xef manté la seva filosofia i estil apostant per una cuina saludable i natural. El producte es converteix en el principal protagonista al costat de la tècnica.

La senzillesa i sofisticació del xef, així com la simplicitat i autenticitat de la seva cuina, es posen al servei de tots aquells que vulguin endinsar-se en un món on les verdures tenen una gran infinitat de possibilitats. En els diferents espais del local es pot gaudir d’una àmplia cuina a la vista, apta per a brases, wok i molt més.

Xavier Pellicer, una saludable trajectòria gastronòmica

Després del seu pas pel Racó de Can Fabes, Xavier Pellicer va donar un gir a la seva trajectòria professional apostant per la cuina sana i l’estil de vida saludable. D’aquesta manera, es va embarcar en un curs d’Agricultura Biodinàmica i un altre de Nutrició Ayurveda per a donar curs a la seva passió per la gastronomia a través del producte de qualitat elevat a la seva màxima expressió.

Durant aquest procés i encara avui dia, Pellicer treballa per a transmetre les virtuts de la cuina ecològica a través dels productes de proximitat i de temporada, oferint al públic la possibilitat d’endinsar-se en un estil de vida saludable sense renunciar al plaer gastronòmic en el seu nou restaurant Xavier Pellicer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa