Vadegust
El xef Jeroni Castell serà la imatge de la nova campanya d’Audi a les Terres de l’Ebre

El xef del restaurant Les Moles, Jeroni Castell, és el protagonista a les Terres de l’Ebre de la nova campanya amb la qual Audi Merkamotor vol presentar la seva nova gamma de vehicles 100% elèctrics i híbrids.

Amb l’eslògan ‘Per un món millor’, el reconegut xef d’Ulldecona, premiat amb una Estrella Michelin i dos Sols Repsol, suma el seu compromís per una cuina basada en el producte de proximitat i la vinculació amb el territori amb el compromís d’Audi per la sostenibilitat i la reducció de les emissions en tots els seus productes.

La campanya ‘Per un món millor’ resumeix l’esperit de la gamma de vehicles elèctrics i híbrids d’Audi: els models e-tron, e-tron GT i Hybrid. En l’espot de campanya, el xef Jeroni Castell ens convida a mirar el futur amb optimisme però incorporant els aprenentatges de la situació actual. A continuar descobrint del nostre territori, sabent cuidar el nostre entorn per seguir gaudint amb allò que més ens agrada.

L’espot ha estat enregistrat, entre altres llocs, al prestigiós restaurant Les Moles, envoltat d’oliveres i per una de les majestuoses pedreres d’Ulldecona (Montsià). També s’hi poden reconèixer altres llocs emblemàtics de les Terres de l’Ebre, com el pont penjant d’Amposta o els camps d’arròs del delta de l’Ebre.

El responsable de comunicació d’Audi Merkamotor, Didac Tomàs, ha subratllat que la campanya ‘Per un món millor’ referma “l’aposta pel territori que portem fent a Audi Merkamotor durant el darrer any amb una comunicació de proximitat“. “Ja és habitual que a les campanyes de promoció a les xarxes socials o en accions audiovisuals, puguem veure els vehicles d’Audi en espais coneguts de les Terres de l’Ebre”, ha explicat Tomàs.

Audi Merkamotor, situats a Tortosa, llença aquesta nova campanya de la mà del xef Jeroni Castell amb una oferta irrepetible: per cada vehicle 100% elèctric venut, els clients d’Audi gaudiran de dos menús d’Estrella Michelin al restaurant Les Moles d’Ulldecona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa