Vadegust
El restaurant on es preparen les millors patates braves del món

Doncs sí. Hi ha un restaurant on es preparen les millors patates braves del món. Les “braves de l’àvia”, elaborades amb patata confitada, rostes i piparres per Isaac Montoya, del restaurant Paquita Mariví, a Burgos, han guanyat a Palència el primer premi del III Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves, tal i com recull ‘La Razón’.

L’companyen en el podi Philip Alinsunurin, de Le Qualité Taverna (Madrid) i Javier García Albuger del restaurant Martina (Albacete), que s’han convertit en els guanyadors del concurs ‘Una de Braves’ en la final celebrada dilluns passat en un hotel de Palència.

Foto de família del III Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves

El jurat, presidit pel creador de Patates Braves Barcelona, Edu González, ha valorat les vint-i-dues propostes finalistes elaborades per cuiners procedents de diferents províncies espanyoles, a més d’un d’Irlanda i un altre d’Andorra. El jurat ha triat les “Braves de l’àvia” elaborades per Isaac Montoya amb patata confitada i fregida, acompanyada de rostes i piparres, amb un punt picant perfecte com “les millors braves del món”.

Philip Alinsunurin, de Le Qualité Madrid, ha estat el segon classificat amb unes braves amb salsa maragata elaborada amb pebre roig fumat de Vallelongo i vel de papada ibèrica de gla i Ibéricos Fisán, que el jurat ha reconegut per la seva elegància.

Finalment, el jurat ha valorat la tècnica i la combinació d’ingredients de les “Braves Martina 3.0″, elaborades per Javier García Albuger, del restaurant Martina (Albacete) i que ha aconseguit el tercer premi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a setembre 21, 2022 | 08:19
    Observador setembre 21, 2022 | 08:19
    Aixó d'"El millor d'al món", el què sigui, és molt subjectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa