Vadegust
El restaurant on es prepara la millor tarta de formatge de Madrid

L’Associació de Cuiners i Reposteros de Madrid (ACYRE) ha organitzat el concurs ‘El millor pastís de formatge de la Comunitat de Madrid 2022’, i el guanyador ha estat el pastisser Pedro Moreno, del restaurant Tatel (P.º de la Castellana, 36). El propi establiment ha explicat a les seves xarxes socials que el seu pastís “homenatja una recepta familiar única, tradicional, extra cremosa i repleta de sabor”.

A més, detallen com és aquesta tarta de formatge: “Amb una base de pasta sablé, i elaborada a partir de formatge crema, destaca per la sorprenent textura fluida del seu interior que s’acompanya amb mel. Com a ingredient final, una fina i cruixent galeta en forma de bresca”.


El segon lloc del concurs se l’ha endut el restaurant Círculo Mercantil del Casino Gran Via, i el tercer ha estat per a la pastisseria especialitzada en pastissos de formatge Luna & Wanda. Un total de 20 professionals es van presentar a aquest concurs, que ha celebrat enguany la seva segona edició.

Els jutges de la competició van ser Carlos Sierra, xef executiu de Poncelet i guanyador del concurs El millor pastís de formatge de Madrid 2021; Valentin Mille, xef executiu de pastisseria del Four Seasons Hotel Madrid; Ángel de Oteo, Director General d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació de la Comunitat de Madrid; i les reposteres del Mandarin Oriental Ritz Madrid i campiones del Certamen Nacional de Rebosteria 2021, Begoña Gardel i Irene Amat; entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa