Vadegust
El restaurant Les Moles celebra la 2ª Edició de Nits d’Estiu
agraph -->

Les Nits d’Estiu al restaurant Les Moles volen convertir-se en el lloc de referència a nivell català d’un  esdeveniment cultural únic on l’alta gastronomia s’acompanya d’un gran espectacle artístic i  envoltat en un entorn privilegiat, i també únic, com és la pedrera de Les Moles . Enguany  per acompanyar aquestes Nits d’Estiu, el restaurant ha programat dos gran espectacles.

Les Moles aposta per artistes i espectacles de renom internacional per refermar i confirmar aquesta referència i en aquesta segona edició compatarà amb l’actuació de Pancho Céspedes,  compositor i artista d’origen cubà i nacionalitzat mexicà, es dona un salt internacional. Céspedes té una gran dilatada carrera musical on el bolero és la seva màxima expressió. Vida Loca el va convertir en un dels cantants més exitosos i les seves cançons van ocupar els primers llocs a les llistes de popularitart del món sencer, arribant a assolir  grans èxits i premis. Ell serà l’artista que donarà el tret de sortida a la 2ª Edició de les Nits a Les Moles, i ho farà el dia 16 de juliol.

La segona actuació programada tindrà lloc el dia 20 d’agost, i aquest cop serà un homenatge a una de les bandes musicals més importants del pop espanyol dels anys vuitanta  amb Hija de la Luna: Homenatge a Mecano. Per commemorar el 25è aniversari de la darrera gira de Mecano es va gestar aquest grup com un projecte homenatge al grup. Un concert que ofereix al públic una reproducció clonada que sobrepassa el tribut, convertint-se en tot un espectacle musical. Amb Robin Torres com a protagonista, Hija de la Luna ha protagonitzat més de 250 concerts per tota la geografia espanyola i  Amèrica llatina, convertint-se en un dels shows de referència de l’escena musical.

Amb aquest programa se celebrarà la 2ª Edició de les Nits d’Estiu, on Les Moles ha arribat després d’un camí recorregut de vuit anys dels Sopar-Concert, que van encetar amb l’actuació de Pep Sala i  i va continuar amb  grups musicals i artistes d’alt nivell i reconeguts com Café Quijano, Jarabe de Palo, BebePancho Varona i la banda de Sabina, Chenoa, etc.

La proximitat entre l’escenari i els assistents converteix l’actuació en una interacció molt intensa entre artista i públic; una experiència que només es pot gaudir a Les Moles degut a l’aforament limitat. Les entrades es posaran a la venda a partir de dimecres dia 2 de juny, a través de la seva web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa