El restaurant ‘El Racó d’en Pep’ de Sant Gregori reobre tot i el confinament municipal

Els propietaris han rebut una "allau" de suport després de sortir en premsa que havien de tancar temporalment

El restaurant ‘El Racó d’en Pep’ de Sant Gregori (Gironès) ha decidit reobrir a partir de dimarts tot i les restriccions de mobilitat per frenar la propagació de la covid-19 que limita els desplaçaments al municipi. Segons han explicat els propietaris, després de sortir publicat a l’ACN divendres passat que havien hagut de tancar temporalment perquè el confinament municipal impedia que bona part de la clientela –la que prové del Gironès- es pogués desplaçar fins al restaurant, han rebut una “veritable allau” de trucades i correus electrònics de veïns mostrant-los suport i manifestant la voluntat d’anar-hi. Per això, han decidit tornar a encendre els fogons.

El restaurant està ubicat a Sant Gregori, un poble situat a uns set quilòmetres de Girona, i el gruix de la seva clientela habitual prové del Gironès. Divendres passat, els propietaris de l’establiment van explicar a l’ACN que a partir de dissabte tancarien temporalment perquè, tot i mantenir comensals de Sant Gregori, no eren suficients per suportar les despeses que suposava obrir.

Un dels menjadors del restaurant el Racó d'en Pep de Sant Gregori amb l'aforament limitat | ACN
Un dels menjadors del restaurant el Racó d’en Pep de Sant Gregori amb l’aforament limitat | ACN

Després d’aparèixer la informació en premsa, els propietaris del restaurants Josep Roca i Joana Costa han explicat que han rebut una veritable “allau” de solidaritat, tant per telèfon com per correu electrònic, de veïns de la població que volen anar-hi i mostrar-los el seu suport.

Per aquest motiu, han explicat que han decidit reobrir el negoci a partir de dimarts per oferir els àpats i han mostrat l’agraïment cap als veïns de la població per recolzar-los en moments complicats per les limitacions de mobilitat.

Nou comentari