Vadegust
El restaurador català que ha fet vaga de fam pels para-sols de la terrassa

Cap a les tres de la tarda, el bar ‘El Renacer’ ha rebut la trucada de l’Ajuntament de Manresa informant que a partir de dimecres rebran el permís, de mà d’un policia local, que els autoritza a col·locar para-sols a la terrassa. Amb la notícia, el restaurador, José Antonio Sánchez, ha aturat la vaga de fam que havia iniciat aquest mateix dimarts a mig matí per intentar que el consistori canviés d’opinió.

Els amos del bar, satisfets i agraïts amb l’Ajuntament, encara no saben quants para-sols podran col·locar exactament, però esperen poder posar fi a una situació que, amb la calor i a ple sol, feia que els clients no s’asseguessin a consumir. Unes pèrdues que havien xifrat entre 150 i 200 euros diaris.

De la seva banda, l’Ajuntament de Manresa ha assegurat que el motiu de la denegació és que els para-sols ocupen la via pública i dificulten el pas dels vianants.

Quan la llicència especial amb motiu de la covid-19 per tenir terrassa venci el 30 de setembre, els amos del bar volen demanar-ne una ampliació per poder disposar de terrassa tot l’any.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Hay que ponerse la Mascarilla PONTELA PONSELA a juny 10, 2020 | 10:00
    Josep Hay que ponerse la Mascarilla PONTELA PONSELA juny 10, 2020 | 10:00
    Els del Ajuntament u teniu facil CAL AMPLIAR FER MES AMPLA LA VORERA , O PINTAR UN PAS DE VIANATS SERCA LA VORERA , Querer es poder .Poden buscar una Solucion inteligente sense perjudicar EL DEL BAR Que hus paga els seus impostos que li poseu he verdad que si AMPLIAR LA VORERA , o fer un carril per els vianats hos dejo elijir SRS DEL AJUNTAMENT LOS POBRES NO TENEN Que fer VAGA DE FAM Ja pasen gana tot el any je je i u saben els politics que no fan res al respecta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa