Vadegust
El penediment d’una dona després de menjar-se una hamburguesa triple que va arruïnar la seva vida

Holly Strevens és una dona britànica de 34 anys que assegura haver arruïnat la seva vida després de menjar-se una hamburguesa triple de carn de Kentucky Fried Chicken amb patates fregides i dislocar-se la mandíbula, segons explica el ‘Daily Mail’. Strevens és una mare resident a Portsmouth (Anglaterra), i el succés va passar el mes de setembre de l’any 2004. El que semblava ser un dia ordinari, en el qual menjava una hamburguesa mentre veia la televisió, va acabar en tragèdia.

“Estava menjant i de sobte vaig sentir un fort soroll d’esclat. Era l’articulació del costat esquerre de la meva mandíbula. Semblava normal, però la sensació era horrible: no parava de ‘bloquejar-se i desbloquejar-se’. En aquest moment segurament vaig estirar massa la boca per mossegar l’hamburguesa“, ha explicat la dona.

Després de l’incident, la dona va ser diagnosticada amb un trastorn de l’articulació temporomandibular (ATM), que ocasiona dolor en l’articulació i els músculs que controlen el moviment de la mandíbula. Després de 17 anys, la dona s’ha sotmès a cinc operacions i li han col·locat 12 claus que fan que tingui forts dolors, convulsions no epilèptiques i ansietat.

“Al llarg d’aquests anys, he està molt de temps en tractament, ja que entrava i sortia dels metges i el dolor afectava la meva vida. La gent obre la boca fins a 35 mm, però el moviment de la meva mandíbula es va reduir a 13 mm. També vaig desenvolupar artritis en la meva mandíbula esquerra amb quistos a l’articulació”, ha relatat.

“Em penedeixo d’haver menjat l’hamburguesa. Em va canviar la vida. Ara estic discapacitada i vaig perdre completament la meva independència. La meva salut mental va empitjorar i tinc ansietat perquè puc patir una convulsió quan estic sola. Espero que em substitueixin el costat dret de la mandíbula per acabar amb l’incessant dolor crònic”, ha afegit.

A més, ha dit que espera que els restaurants de menjar ràpid redueixin el tamany de les seves hamburgueses per a evitar que això li pugui passar a algú més. “Em fa ràbia que això m’hagi passat, però li pot passar a qualsevol que obri massa la boca”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa