Vadegust
El Gremi de Restauració lamenta seguir sense sopars: “Ens sentim enganyats”

El Gremi de Restauració de Barcelona ha lamentat aquest dijous que el sector segueixi sense poder servir sopars fins al 9 d’abril. “Ens sentim enganyats. El Govern, a consciència, va generar l’expectativa que es faria un pas endavant i es recuperarien els sopars per Setmana Santa”, ha afirmat el director del Gremi, Roger Pallarols, que també ha criticat que els van “fer creure que revisarien el tancament de la restauració dels centres comercials, i res de res”. En un comunicat, Pallarols ha dit que el Govern “té tot el temps del món” i ara “sembla més preocupat” per la investidura que “per l’asfíxia econòmica del país”. El Gremi també demana que es renovi íntegrament l’equip del Procicat.

“Estem davant d’un Govern que ha desertat, sense esma, sense iniciativa i, sobretot, sense capacitat de traçar estratègies que no enfonsin més les empreses”, ha lamentat Pallarols. Per això, demana que “el nou president de la Generalitat procedeixi a renovar, de manera íntegra, els quadres polítics i tècnics que conformen el Procicat”.

“Els restauradors ja ho hem perdut tot: la paciència, l’esperança, els estalvis, els projectes de futur i els somnis”, ha dit el director del Gremi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa