Vadegust
El Gremi de Restauració es mostra “perplex” per la pròrroga de les restriccions

El Gremi de Restauració de Barcelona s’ha mostrat “perplex” per la pròrroga de les restriccions aprovada pel Procicat durant almenys una setmana més i ha recordat que el sector ja porta 70 dies “treballant per sota el mínim vital” i que en el cas dels locals que es troben a l’interior dels centres comercials sumen quatre mesos sense ingressos. “És al·lucinant que, havent encadenat setmanes d’evolució positiva, el Govern segueixi escanyant d’aquesta manera el sector de la restauració. Condemnen milers de famílies a la ruïna i ho fan, aparentment, sense remordiments”, ha criticat Roger Pallarols, director del Gremi, que considera que “la desfeta de Barcelona és un realitat”.

Segons Pallarols, els partits polítics es van comprometre durant la campanya electoral a revisar les restriccions quan la situació epidemiològica millorés. “Per què, llavors, no es relaxen les mesures? Per què ningú no es preocupa per la salut de les nostres empreses?“, s’ha preguntat el director del Gremi de Restauració.

Aquest divendres, el Procicat ha decidit mantenir set dies més la totalitat de les restriccions fins ara vigents, però sí que ha aprovat una certa flexibilització d’algunes com les activitats extraescolars de tot tipus i l’esport escolar, així com les activitats de l’àmbit del lleure educatiu dirigides a infants d’Educació Infantil i Primària.

El Govern ha decidit mantenir les restriccions en altres sectors, però, com la restauració i comerç en constatar una tendència a l’aplanament de la corba epidèmica, fins i tot amb un mínim repunt en alguns indicadors, com ara l’Rt.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Angelblau a febrer 19, 2021 | 17:34
    Angelblau febrer 19, 2021 | 17:34
    I el petsonal votant als poltrones de ER. En fi ..
  2. Icona del comentari de: Pol a febrer 19, 2021 | 17:38
    Pol febrer 19, 2021 | 17:38
    Jo estic perplex per la covid-19, va començar el 2019 i en ple segle XXI fa estralls. Mentrestant l'aparell Perceverance ha arribat a Mart.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa