Vadegust
Els bars esclaten contra el Govern: “És una declaració de guerra”

El Gremi de la Restauració de Barcelona veu com “una declaració de guerra” les noves restriccions anunciades pel Govern i considera “radicalment inviable” treballar durant 4,5 hores intermitents al dia. “Esquerra té una obsessió malaltissa amb el sector de la restauració”, ha indicat el Gremi en un comunicat, on afirma que “sembla que el departament de Salut estigués esperant que les xifres empitjoressin per tancar de nou bars i restaurants”. “L’assetjament que patim és intolerable”, denuncien els restauradors, que acusen el Govern de no ser capaç d’anticipar-se ni a la segona ni a la tercera onada. “Quan pensen dimitir? Les famílies s’estan arruïnant per culpa de la seva incompetència”, afirmen.

Els restauradors afirmen que no entenen que es permetin reunions familiars amb fins a 10 persones per Nadal i alhora s’aprovin mesures que suposen, de facto, diuen, el tancament de la restauració. El Gremi diu que “l’allau d’anul·lacions serà terrible” a la restauració perquè ningú vol celebrar el Nadal “entres les 13h i les 15.30h”. “A qui culparem quan, després de Reis, s’enfili encara més la corba de contagis per culpa d’aquestes celebracions privades”, pregunten els restauradors.

D’altra banda, sobre el pla d’inspeccions, el Gremi ironitza que “Aragonès hagi descobert la potestat sancionadora de l’administració”. “A què s’han dedicat, durant tot aquest temps?”, afegeixen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa