Vadegust
El Gremi de Restauració critica que es plantegi una obertura pels sopars només als locals amb terrassa

El Gremi de Restauració de Barcelona ha lamentat aquest dilluns que el Govern plantegi la possibilitat de permetre el servei de sopars només als bars i restaurants amb terrassa. “A aquestes alçades, això va de salvar tota la restauració, i no únicament els locals amb terrassa. No podem seguir excloent els establiments que, per la seva ubicació, no poden disposar de taules a l’exterior”, ha assegurat el director del Gremi, Roger Pallarols. El Gremi està convocat a una reunió telemàtica amb el Govern dimecres per discutir els plans de reobertura, que considera que han de fer-se per a “tot el sector”.

Segons explica Pallarols, les paraules del conseller Miquel Sàmper durant el cap de setmana “generen profunda desconfiança”. “La credibilitat del Govern en relació al nostre sector està trencada. Ja n’hi ha prou d’anuncis i d’especulacions, el que necessitem són decisions”, ha dit Pallarols.

D’altra banda, el Gremi ha criticat que, des d’aquest dilluns, Catalunya és “l’única comunitat que no permet servir sopars”. En aquest sentit, l’associació destaca que l’Ajuntament de Barcelona, a través del tinent d’alcaldia Albert Batlle, també es partidari d’obrir fins a les 23 hores, modificant també el toc de queda.

“La Generalitat s’ha quedat sola”, ha remarcat Pallarols, que considera que “tancar la restauració a les 17 hores no frena la socialització, únicament agreuja el drama de la restauració”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa