Vadegust
El Govern destina 4 milions d’euros més en ajuts directes a la restauració de centres comercials

El Govern ha autoritzat transferir 4 milions d’euros dels Fons Extraordinaris al Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement per reforçar els ajuts directes a establiments de restauració situats en centres, recintes i galeries comercials, tancats des del 7 de gener d’acord amb les mesures de contenció de la Covid-19 aprovades pel Procicat. Amb aquesta aportació de fons es dota econòmicament l’ampliació dels ajuts de 7.000 a 15.000 euros per establiment de restauració afectat, publicada al DOGC el 8 d’abril.

D’aquesta manera, el Govern vol contribuir a pal·liar els perjudicis econòmics derivats de les restriccions en aquests locals, tancats des del 7 de gener passat, i donar resposta a la situació especialment difícil que està travessant el sector de la restauració integrat en aquests espais comercials, segons ha explicat l’Executiu després de la reunió d’aquest dimarts.

Es beneficiaran d’aquest increment, els bars, cafeteries i restaurants ubicats en centres, recintes i galeries comercials que hagin sol·licitat els ajuts directes de la línia tancada el 17 de març passat, que s’adreçava a establiments de centres, galeries i recintes comercials i a locals de més de 400 metres quadrats. Els establiments de restauració de centres, galeries i recintes comercials que no s’hagin acollit a la línia podran sol·licitar l’ajut en els propers dies.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Botifler de montesquiu a abril 13, 2021 | 13:36
    Botifler de montesquiu abril 13, 2021 | 13:36
    Fiscalia te actuar 4 milions a l escombraries

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa