Vadegust
El Centre de l'oli de la Granadella durà a terme un tast virtual d'oli verge extra

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC), ubicat a la Granadella (Garrigues), durà a terme dimecres vinent un tast virtual d’oli verge extra, amb l’expert Josep Maria Audí, membre del panell de tast d’olis de Catalunya i professor de l’INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques. L’activitat, que serà gratuïta, està limitada a quinze persones, que s’hauran d’inscriure abans al formulari habilitat al web del CCOC. Els participants hauran d’adquirir prèviament els dos olis que s’utilitzaran el dia del tast.

Un cop inscrits, rebran un correu on se’ls especificaran els materials necessaris que hauran de tenir preparats a casa, així com la documentació necessària per interpretar el tast i l’enllaç on es farà la videotrucada. Amb aquesta activitat el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya pretén continuar difonent la cultura de l’oli en aquests dies de confinament amb motiu de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Els dos olis d’oliva que es tastaran són els verges extra Gran Degustus i Degustus de la Cooperativa de la Granadella. Es podran adquirir al web de l’entitat, que els enviarà per missatgeria. Així mateix, la cooperativa ha habilitat un codi descompte per tal que les despeses d’enviament dels olis a tastar siguin gratuïtes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa