Vadegust
Dos bars de Barcelona, entre els 50 millors del món

Dos bars de Barcelona s’han situat aquest any entre els 50 millors del món, segons la publicació britànica World’s 50 Best Bars, que està liderada pel local londinenc Connaught Bar i que també inclou un establiment madrileny. El top10 està copat per tres bars britànics, dos de Singapur, un de Nova York, un de Grècia, un d’Argentina, un del Japó i un de la Xina.

El bar barceloní Paradiso, al carrer Rera Palau, és ocupa la posició 19 de la classificació perquè, segons la publicació britànica, és un “festí per a la vista” i en lloa la seva entrada inspirada “en un bar clandestí”, ja que a aquesta popular cocteleria s’hi accedeix a través d’una nevera d’un bar de pastrami. Aquest conegut establiment ja estava al radar de la llista dels 50 millors bars del món des del 2017.

L’altre bar de la capital catalana que s’ha colat entre els 50 millors del món és el Two Schmucks, al carrer Joaquim Costa. Moe Añjaf i A.J. White el van construir amb les seves pròpies mans i l’han anat ampliant amb els diners que han anat guanyant amb el temps, tot i que ha canviat de mans. És un bar informal que també funciona com a cocteleria i basa el seu èxit en una carta que canvia cada mes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa