Vadegust
Una dona droga el seu exmarit amb una croqueta per robar-li els diners

Agents de la Policia Nacional espanyola han detingut a Saragossa a una dona de 47 anys d’edat com a presumpta autora d’un delicte d’estafa i un altre contra les persones per intoxicar a la seva exparella introduint una pastilla en una croqueta i, posteriorment, sostreure-li 27.000 euros dels seus comptes bancaris.

La Prefectura Superior de Policia d’Aragó ha informat que els fets van tenir lloc a finals del mes d’agost, quan la víctima i aquesta dona de 47 anys van quedar en un establiment del barri de la Paz per a parlar sobre la separació matrimonial de tots dos, els tràmits de la qual havien iniciat només un mes abans.

En un moment donat, mentre l’home s’acostava a la barra del local per a recollir una consumició, la seva exdona va manipular una croqueta que havia demanat l’home, pel que sembla introduint en el seu interior un fàrmac amb benzodiazepina.

Després de la ingesta de la croqueta i de manera immediata, l’home va començar a trobar-se malament, per la qual cosa tots dos van abandonar el local, dirigint-se fins al nou domicili d’aquest.

Un cotxe de la Policia Nacional espanyola | Europa Press

Segons va constatar en la seva denúncia, la víctima no recordava res des que va sortir de l’establiment fins al matí següent, moment en el qual es va adonar que havien realitzat moviments en els seus comptes per valor de gairebé 27.000 euros.

Un dia després, aquest home va interposar una denúncia i el grup d’Homicidis de la Prefectura es va fer càrrec de la investigació, que va culminar amb la detenció de la presumpta autora divendres passat, 11 de novembre.

Després del seu pas per dependències policials, la dona, de 47 anys i sense antecedents previs, va ser posada en llibertat a l’espera de ser citada per l’autoritat judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa