Vadegust
La divertida reacció d’una estatunidenca en provar un plat típic espanyol

Una noia dels Estats Units ha protagonitzat una divertida reacció en provar un plat típic d’Andalusia. Concretament, de Granada. La influencer va decidir visitar Granada per a delectar-se dels plats típics d’aquesta regió. I va tastar un plat no apte per a tots els paladars que té en dos ingredients una mica especials la seva raó de ser.

La jove explica a Tik Tok com va arribar al restaurant i va mirar la carta, tal i com recull Ok Diario. Ràpidament li venia de gust provar una bona truita. Un dels plats estrella per excel·lència a Espanya són les truites de patates, amb la qual cosa, va pensar que podia ser una variant d’aquesta delícia. Es va disposar a llegir les truites que hi havia i va haver-hi una que li va cridar poderosament l’atenció.

@jmadsj123 Aventuras de la pobre guiri #SpanishTikTok #spanishvocabulary #spanish #spanishlesson #spain #granada #andalucia #españa #spanishpractice #englishpractice #español #languagelearning #auxtok ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

Era la truita Sacromonte una especialitat típica amb molt de sabor. El cambrer li va preguntar si sabia que era. Li va exposar els ingredients, però va haver-hi alguns que no va acabar d’entendre. Va buscar a Google de què estava feta aquesta truita i es va endur una sorpresa enorme que li va costar de superar.

Porta testicles i cervells de xai, dos ingredients que potser mai hagués imaginat que provaria, però com que ja estava al restaurant i el plat estava a la taula, va decidir donar-los una oportunitat. La truita estava bona i es va convertir en un dels descobriments d’aquesta jove que gràcies a aquest atreviment en provar aquest plat s’ha convertit en viral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa