Vadegust
El dineral que costa la pizza més cara del món

La pizza és un dels aliments més populars i recurrents que existeixen. A més, és apta per a totes les butxaques. Excepte en el cas de la pizza batejada com Louis XIII, del xef Renato Viola, i que val 8.300 euros! El seu elevat preu es deu al fet que està elaborada amb ingredients molt exclusius, com el caviar d’esturió iranià o la llagosta vermella, entre molts altres.

A això cal sumar que és el propi xef qui es desplaça fins a la casa dels clients i elabora la pizza davant d’ells, tal i com recull OK Diario: “8.300 euros que costa el servei no és un preu exagerat si es tenen en compte els productes d’alta qualitat i que dues persones acudeixin a casa per a cuinar-les”, explica l’autor.

Una pizza en una imatge d'arxiu | Pixabay
Una pizza en una imatge d’arxiu | Pixabay

Així, el que més crida l’atenció de la pizza més cara del món són els seus ingredients: caviar Oscietra reale pestrigio, caviar d’esturió iranià, esturió de la Mar Càspia, llagostins del sud d’Itàlia, escamarlans, llagosta vermella, vuit tipus de formatge, conyac, sal rosa australiana…

A més, la pizza se serveix maridada amb una ampolla de xampany francès 1995 Krug Champagne Clos du Mesnil, el preu del qual ascendeix a 1.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa